Mocht je nou niet volledig overtuigd zijn van ons product. Of vragen hebben, stel deze dan hieronder. Bekijk gerust eerst onze ‘veel gestelde vragen’ sectie. Om te bepalen of jouw vraag eventueel hierin voorkomt.

Veel Gestelde vragen

De meest voorkomende vragen op een rij:

Wat kost het om een pakket naar Nederland te versturen?

De verzendkosten naar Nederland zijn altijd gratis. Dit gaat middels briefpost. Wij garanderen een levertijd van 1 tot 5 werkdagen.

Welke betaalmogelijkheden hanteren jullie?

Wij hanteren de meest voorkomende en veiligste betaalmethoden namelijk iDeal. Dit gaat via een beveiligde SSL-encryptie en via een Nederlandse provider: Mollie.

Hoe lang is de levertijd?

Pakket besteld voor 14:00? Vandaag verzonden! De levertijd bedraagt 1 tot maximaal 5 dagen. Wij leveren vanuit eigen voorraad. Om te garanderen dat uw pakket daadwerkelijk wordt geleverd.

Leveren jullie ook buiten Nederland?

Wij leveren wereldwijd. Voor de verzend en levertijden dient even contact op te worden genomen via het contactformulier hier naast.

Wat gebeurt er nadat ik mijn bestelling heb geplaatst?

Nadat de bestelling bij ons is binnen gekomen controleren wij deze en maken het pakket klaar voor verzending. Het pakket zal in een brievenbus formaat pakket worden geleverd. Hierdoor hoeft u niet thuis te blijven.

Krijg ik een pakbon/factuur?

Uiteraard! Deze is eenvoudig terug te vinden uw mail (Check ook de SPAMfolder) of op onze website in je account. Mocht je er nou niet uit kunnen komen, mail ons dan.

Stuur een e-mail
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.